Skip links

Obilježavanje 15. februara Međunarodnog dana djece oboljele od kancera

Povjerenje, saradnja i podrška je osnova svakog kvalitetnog odnosa, a mi se možemo pohvaliti da sa Institutom za bolesti djece imamo upravo to. 15. februar, međunarodni dan djece oboljele od kancera, obilježili smo zajedno, uz podršku i Instituta za javno zdravlje .

Ove godine, odlučili smo da donacije koje smo prikupili u prethodnom periodu, preusmjerimo odjeljenju dječije hematonkologije, tako što ćemo urediti prilaz odjeljenju i napraviti igralište za djecu i kutak za odmor za roditelje. Takođe, kupićemo i citocentrifugu sa dijelom za automatsko razmazivanje i farbanje pločica sa uzorkom koštane srži, periferne krvi i likvora. Ukupna vrijednost donacija je 18000 eura.

Zahvaljujemo se našim donatorima koji su ovo omogućili: Nutraxin vitamini, Zdrava Dona Montenegrina, Finanacial Solution doo, Insurance Financial Solution doo , Charity Bazaar, KUD Sveti Jovan Vladimir i svim građanima koji podržavaju naš rad.

Zahvaljujemo se i našoj dragoj Šejli Kajić, učiteljici V2 odjeljenja OŠ ,,Lovćenski partizanski odred,, koja je sa svojim odjeljenjem snimila divan video podrške našim mališanima. Samo hrabri mogu sve, a mi zajedno, možemo i hoćemo!